Per Carlota Petit

Capítol 12: José Fonollosa

Animals, joventut i humor

Altres /Otros…

Capítol 11: 5 motius per regalar còmics

Capítol 11: 5 motius per regalar còmics

Anem perdent els complexos i regalem còmics? Aquí trobareu 5 motius per fer-ho. I a més, evitem les llistes dels millors còmics de l’any, dècada, segle…(informació molt interessant i que ja la donen molts company@s) i recomanem còmics que ens han tocat. S’han prestat al repte l’Oriol Planas de la biblioteca El Clot – Josep Benet, l’Àlvar Ballesteros de la botiga Cosmic de Barcelona, el David Anton Peris dibuixant i professor de FemArt, i l’escriptor Raúl Pérez Lumbiarres, avui deixant la crítica per afegir-se a les recomanacions amb passió.

read more
Capítol 10. J. Marquina

Capítol 10. J. Marquina

Amb aquest programa m’he quedat a gust. A base d’hòsties i destrucció… Això si, de la mà del guionista Javier Marquina, que de macarra i violent en té la façana que cobreix un tio molt treballador, empàtic i preocupat pel món que estem deixant. I content per l’acord amb ECC perquè li distribueix els seus còmics.

read more
Capítol 9. Completant el món del còmic

Capítol 9. Completant el món del còmic

Aquest programa coincideix amb el 25N, dia mundial per a l’eliminació la violència contra les dones. Comencem amb ràbia per tenir aquest dia al calendari però ens omplim de lluita col·lectiva i de passió pel còmic i per aquesta professió. Conversem amb les autores Meik i Olga Carmona.

read more