Per Carlota Petit

Capítol 10: J. Marquina, el guió per gestionar l’èxit

Macarres i trobades comiqueres

Altres /Otros…

Capítol 12: José Fonollosa

Capítol 12: José Fonollosa

En aquest programa trobareu una conversa divertida i honesta amb el dibuixant José Fonollosa. El punt de partida és la seva experiència en una protectora de gossos d’SPAX i els seus còmics juvenils. Veurem una vegada més que el còmic tracta tots els temes i amb sensibilitat, i que el còmic juvenil és de qualitat i variat

read more
Capítol 11: 5 motius per regalar còmics

Capítol 11: 5 motius per regalar còmics

Anem perdent els complexos i regalem còmics? Aquí trobareu 5 motius per fer-ho. I a més, evitem les llistes dels millors còmics de l’any, dècada, segle…(informació molt interessant i que ja la donen molts company@s) i recomanem còmics que ens han tocat. S’han prestat al repte l’Oriol Planas de la biblioteca El Clot – Josep Benet, l’Àlvar Ballesteros de la botiga Cosmic de Barcelona, el David Anton Peris dibuixant i professor de FemArt, i l’escriptor Raúl Pérez Lumbiarres, avui deixant la crítica per afegir-se a les recomanacions amb passió.

read more
Capítol 9. Completant el món del còmic

Capítol 9. Completant el món del còmic

Aquest programa coincideix amb el 25N, dia mundial per a l’eliminació la violència contra les dones. Comencem amb ràbia per tenir aquest dia al calendari però ens omplim de lluita col·lectiva i de passió pel còmic i per aquesta professió. Conversem amb les autores Meik i Olga Carmona.

read more