POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

INTRODUCCIÓ

La política de privacitat té per objectiu explicar a l’usuari què faré amb les dades personals que recullo en aquesta web (www.carlotapetit.com) quan aquest es mou per la web o bé utilitza algun dels formularis que pot trobar.

Aquesta política també explica quines són les dades que puc recopilar quan visites el meu web.

Com que pots estar en qualsevol punt d’aquest planeta cal que sàpigues que jo, a l’estar dins la Unió Europea, em regeixo pel seu Reglament 2016/679 (RGPD) de 27 d’abril de 2016 del Parlament Europeu  En aquest Reglament es defineix quina protecció han de rebre les persones físiques respecte al tractament de les dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades. També cal seguir la Ley Orgánica (ES) 3/2018 sobre la protecció de les dades de caràcter personal i la garantia dels drets digitals (LOPDGDD). Per tot això et dono tota aquesta informació.

 

Finalitat del tractament

Totes les dades facilitades pels visitants de la web www.carlotapetit.com tenen com a objectiu poder respondre de forma efectiva a les demandes que em facin els propis usuaris.

Per això, cal que l’usuari em doni consentiment exprés. Així tots en som conscients dels permisos que donem. Que no et faci mandra fer el clic o no fer-lo si no et mereixo prou confiança!

És cert que aquest lloc web també emmagatzema dades mitjançant les cookies. Si en vols saber més sobre això clica sobre la meva Política de Cookies. De totes maneres avançar-te aquí que la informació recollida és anònima, per millorar la funcionalitat de la web iper motius estadístics i de millora de posicionament a la xarxa.

 

Caràcter obligatori o facultatiu de la informació facilitada per l’usuari

L’usuari, mitjançant la marcació de les caselles corresponents i l’entrada de dades en els camps obligatoris marcats com a obligatoris accepta de forma expressa, lliure i inequívoca que les seves dades són necessàries per atendre les seves demandes. L’usuari garanteix que les dades personals facilitades són correctes i es fa responsable de qualsevol modificació d’aquestes.

 

Criteris de conservació de les dades

Només guardaré les teves dades mentre sigui necessari per complir les teves demandes.

 

Comunicació de les dades

En cap cas es facilitaran les dades personals a tercers, a no ser que hi estigui obligada per la Llei.

 

Drets dels usuaris

  • Tens dret a accedir a les teves dades personals per saber si encara s’estan fent servir i per a què s’estan fent servir.
  • Tens dret a rectificació de qualsevol dada personal inexacte.
  • Tens dret a la supressió de les teves dades personals, quan s’ajusti a la Llei.
  • Tens dret a la limitació del tractament de les teves dades personals quan l’exactitud, la legalitat o la necessitat del tractament de les dades resulti dubtosa. Llavors per part meva només guardaré les dades per exercir també el meu dret a defensar-me de les reclamacions.
  • Tens dret d’oposició al tractament de les teves dades personals, quan s’ajusti a la Llei.
  • Tens dret a la portabilitat de les teves dades en base a la Llei.
  • Tens dret a revocar el teu consentiment que m’has donat i per fer-ho només m’has d’enviar un correu electrònic a info@carlotapetit.com amb una còpia del teu DNI.

 

Tutel·la dels drets dels usuaris

En cas que després de posar-te en contacte amb mi i fer-me les oportunes reclamacions et sentis desatès pots formular una reclamació a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades a través de:

  • Seu electrònica: https://www.aepd.es
  • Correu postal: Agencia Española de Protección de Datos, c/Jorge Juan, 6, 28001 Madrid.
  • Telèfon: 901.100.099 o 912.663.517

Per formular una reclamació a la Agencia Española de Protección de Datos no comporta cap cost, ni és necessari un advocat ni procurador.

 

Mesures de seguretat

Assegurar-te que totes les comunicacions que es realitzen entre la pàgina i l’usuari estan assegurades mitjançant un certificat SSL, de tal manera que l’usuari ho pot comprovar mirant la URL del lloc amb un candau tancat de lloc segur i també perquè l’adreça de la web comença amb “HTTPS” (i no simplement per http).

I finalment, dir-te que jo, CARLOTA PETIT OLIVELLA, veïna de Barcelona sóc la RESPONSABLE d’aquestes dades. Que les bases de dades on queden emmagatzemada la informació està en els servidors de Webempresa que és qui allotja la meva web i que té al dia totes les eines per a protegir la confidencialitat de les dades. Per saber més d’ells pots accedir a la seva web. Malgrat tot, i per desgràcia de tots, l’usuari també ha de saber que no li puc garantir el 100% la seguretat ja que aquesta a internet no és inexpugnable.

Actualitzacions

www.carlotapetit.com es reserva el dret a modificar la present política per tal d’adaptar-la a les novetats legislatives o jurisprudencials així com pel fet d’ampliar els serveis que afectin al compliment de les mateixes.