Publicacions

Una mica d’humanitat

una mica d'humanitat carlota petit

Mil brujas

llibre mil brujas

Una mica d’humanitat

una mica d'humanitat carlota petit

Còmic  de relats curts amb 40 històries sobre escenes quotidianes. Amb una mirada crítica i humorística. Pintades a l’aquarel·la i tinta.

Estan distribuïdes en sis aspectes de la conducta humana : les actituds amb que encarem la vida, la maternitat, la relació amb el mòbil, la (Dis)capacitat,  anant amunt i avall  i l’amor. “

Una mica d’humanitat” ens convida a dialogar, a obrir debats divertits i a la vegada que profunds. Crida a l’empatia reconeixent que les nostres arestes ens fan polièdrics.

I tu,  amb qui t’identifiques de la portada? 

una mica d'humanitat

Ja anem per la segona reimpressió! I l’he aprofitat per modificar la portada. El contingut és el mateix. Aquí teniu el moment del unboxing quan vaig rebre els nous llibres.

Si cliqueu aquí podreu veure l’entrevista amb Estevao Zanin que se’m va fer per a l’Editorial Autografia explicant el meu llibre. I al seu costat un simpàtic booktrailer fet per mi. Espero que us agradi. I no us oblideu de fer-me un like, que sempre ajuda!

entrevista carlota petit
booktrailer carlota petit una mica humanitat
librosdearena

Si voleu escoltar com presento el meu còmic al programa “Libros de Arena” de RNE en aquest podcast em trobareu quan falten 19 minuts per finalitzar.

Em sento molt orgullosa d’haver-lo proposat en un públic generalista, no tant de còmic, però que li agrada les bones històries. 

Tan de bo cada vegada més lectores s’hi apuntin.

 

El podeu demanar a llibreries i el podeu trobar entre d’altres a:

  • La Paloma
  • FNAC Triangle (Centre Comercial El Triangle Pl. Catalunya, 4 – 08002 Barcelona)
  • Norma Còmics (Pg. St. Joan 9-13, Barcelona)

També el podeu demanar a plataformes online com:

També hi ha alguns exemplars a la Xarxa de Biblioteques de Barcelona. La qüestió és que el llegeixi quanta més gent millor, i connectar idees i sentiments. Si després el compreu fantàstic!

Algunes reaccions al meu llibre…

Esta apasionada profe de mates y formada en FemArt de mis adorados Jaime y Ester, ha confiado en la editorial Autografía para publicar un buen puñado de historias más reales que la vida misma. Cápsulas enviñetadas repletas de sentimiento y emoción. Tienen su puñetazo de realidad, sus gotitas de tristeza, pero todo sazonado con mucho amor y esperanza. Como a toda primera obra, podemos encontrarle defectos en el trazo del dibujo, en sus acuarelas, en la maquetación y diseño del libro; pero yo me quedo con las ganas increíbles de Carlota por contarnos cosas, con su narrativa serena, sus experiencias vitales y, sobre todo, con la gran evolución de su arte. Este cómic es un primer paso que le acerca un poco más a su sueño de convertirse en una profesional del mundillo con mucho que contar. Enhorabona, artista.

Raule

Guionista de còmic

“Un cómic con ironía, le da un golpe a la sociedad, con crítica y sabiduría. Me ha chocado la història “Paz interior”, con la última viñeta del taladro, consigues este contraste,… La de horas extras lo entiendo aunque yo no era así,… Me encanta de “Admiració” el Asterix, los cuadro, ...el mimo, los detalles,… “Jugar o no jugar”, soy incapaz de conseguirlo, que mi hija manipule objetos, que se aburra, con las cajas, construir,…la pantalla…muy difícil de luchar contra eso. La de David es muy íntima y personal. “El jugo de la vida”… nos obcecamos y lo tenemos al lado, es mi favorita. A ver cuando sacas el segundo

Alberto Herrero

Dibujante

Habiendo participado en el conjunto de relatos “Mil Brujas”, Carlota Petit presenta su primer cómic en solitario “Un poco de humanidad”. Son 40 historietas (que van desde una imagen a unas pocas páginas) con un estilo unas veces irónico y otras amable, pero siempre muy cercano, levantando al lector una sonrisa de complicidad.

Aunque yo prefiero el estilo de Quino o Maitena, no se puede negar la calidad de sus páginas. Si ésta es su primera obra, estoy impaciente por ver de qué será capaz la próxima.

Raúl Pérez Lumbiarres

Escritor

Carlota es una persona que te recarga las pilas porque tiene una energía y positividad increíbles.(…) Y en su cómic “Un poco de humanidad” veo mucho de ella. El título le va muy bien al mensaje que transmite, sin ser cándida porque hay historias que hablan con crudeza y sin mucho filtro buenista. (…) Retrata el proceso gradual de incomunicación que estamos viviendo entre nosotros en el tiempo que quizá la comunicación es más sencilla. A través de las historias subyace la idea de que nos estamos volviendo menos humanos con las pantallas por en medio, que sea con lo que probablemente estéis viendo esto… (…) Me ha tocado especialmente la historia de la relación entre una madre y su hijo con autismo. Si podéis comprar el cómic y conocer a Carlota os lo recomiendo… ”  Podeu escoltar tota la ressenya al final del seu podcast “Microreñas” Javier Marquina

Javier Marquina

Divulgador i guionista de còmics

Fes-me arribar també la teva opinió abaix els comentaris!

Mil brujas

llibre mil brujas

Mil Brujas és un llibre de 90 pàgines amb 24 històries de 36 autores de còmic, periodistes, escriptores, pintores… Un llibre col·lectiu de veus diferents per fer arribar un únic missatge:

No tinguis por d’unir-te a aquest exèrcit de dones valentes i curioses. No tinguis por de volar lliure al seu costat. No tinguis por d’aquesta revolució imparable.

I desconfia dels que prefereixen princeses en dificultats a dones inconformistes i independents”

Extret i traduït de l’editorial serendipia

Algunes imatges de la meva història

El podeu demanar a llibreries i també a plataformes online com:

I m’embruixarà saber què en penses…t’hi animes?

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *