Publicacions

Una mica d’humanitat

una mica d'humanitat

Mil brujas

llibre mil brujas

Una mica d’humanitat

una mica d'humanitat

Còmic  de relats curts amb 40 històries sobre escenes quotidianes. Amb una mirada crítica i humorística. Pintades a l’aquarel·la i tinta.

Estan distribuïdes en sis aspectes de la conducta humana : les actituds amb que encarem la vida, la maternitat, la relació amb el mòbil, la (Dis)capacitat,  anant amunt i avall  i l’amor. “

Una mica d’humanitat” ens convida a dialogar. Cada escena pot obrir debats divertits a la vegada que profunds. Crida a l’empatia reconeixent que les nostres arestes ens fan polièdrics.

I tu,  amb qui t’identifiques de la portada? Si no et trobes en aquest volum envia’m la teva visió del món i juntes crearem el segon volum!

El podeu demanar a llibreries i també a plataformes online com:

Alguns que ja ho han fet…

Esta apasionada profe de mates y formada en FemArt de mis adorados Jaime y Ester, ha confiado en la editorial Autografía para publicar un buen puñado de historias más reales que la vida misma. Cápsulas enviñetadas repletas de sentimiento y emoción. Tienen su puñetazo de realidad, sus gotitas de tristeza, pero todo sazonado con mucho amor y esperanza. Como a toda primera obra, podemos encontrarle defectos en el trazo del dibujo, en sus acuarelas, en la maquetación y diseño del libro; pero yo me quedo con las ganas increíbles de Carlota por contarnos cosas, con su narrativa serena, sus experiencias vitales y, sobre todo, con la gran evolución de su arte. Este cómic es un primer paso que le acerca un poco más a su sueño de convertirse en una profesional del mundillo con mucho que contar. Enhorabona, artista.

Raule

Guionista de còmic

Fes-me arribar també la teva opinió abaix els comentaris!

Mil brujas

llibre mil brujas

Mil Brujas és un llibre de 90 pàgines amb 24 històries de 36 autores de còmic, periodistes, escriptores, pintores… Un llibre col·lectiu de veus diferents per fer arribar un únic missatge:

No tinguis por d’unir-te a aquest exèrcit de dones valentes i curioses. No tinguis por de volar lliure al seu costat. No tinguis por d’aquesta revolució imparable.

I desconfia dels que prefereixen princeses en dificultats a dones inconformistes i independents”

Extret i traduït de l’editorial serendipia

El podeu demanar a llibreries i també a plataformes online com:

I m’embruixarà saber què en penses…t’hi animes?

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.